Skip to content

Nordenskov Industrimontage ApS bliver etableret i 1986 af Jens Kristian Vestergård Sørensen, som stadig den dag i dag er indehaver af virksomheden.

De første år var firmaet et rent montage firma, men som årene går bliver der udvidet, først med et smedeværksted på fødehjemmet i Øse nord for Varde.
Jens Kristian laver sideløbende med montagen, smedeopgaver på værkstedet.
NIM bliver importør af Garmat kabiner og bliver leverandør i hele Danmark, her efter går det stærkt, men han syntes dog der kan laves forbedringer på kabinerne, så værkstedet bliver igen udvidet.
NIM kan nu selv producere og de første egenproducerede sprøjtekabiner kommer til, og i dag dækker NIM hele Danmark og Sydsverige med sprøjtekabiner, ventilationsanlæg osv.

 

NIM har i 2019, 14 ansatte og råder over smedeværksted på 2000 m2, hvor der stadigvæk udvides med nye maskiner, således at vi følger nutidens teknologi.
Vi tager os i dag af totalentrepriser, samt holder service i Danmark og Sydsverige på alle slags sprøjtekabiner og filteranlæg.

Hos NIM ser vi ingen begrænsninger, ingen opgaver er eller har været for store eller små for os.

 

Alle vores produkter bliver produceret på værkstedet i Øse, vi har ingen afdelinger eller underleverandører i Østeuropæiske lande.

Vi sætter en ære i at have Dansk producerede produkter, og for os er kvaliteten en selvfølge.

 

Firmaet